+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

КОШНИЦИ   |   Кошници с цветя

В категорията ще откриете голямо разнообразие от цветя аранжирани в кошници в специална пиафлора , която запазва свежеста на цветята. Възползвайте се от възможността да зарадвате ваши близки. Кошниците са особено подходящи за различни официални поводи, тържества и официални събития, сватби , юбилеи и др.


Пъстър свят
Пъстър свят

Весела кошница в розово, лилаво и жълто , създаваща настроение ! Съдържа цветя според сезона.

55 лв
 
Розово мечтание
Розово мечтание

Елегантна кошница в розово, съдържаща рози , гербери и луксозна зеленина.

65 лв
 
Елегантност
Елегантност

Нов прочит на стандартните кошници с цветя, в този вариант цветята са аранжирани в елегантна кутия с дръжки. Нестандартно и изискано! Подходящо за всякакъв повод.

49 лв
 
С цвят на лавандула
С цвят на лавандула

Винтидж кошница в жълто и лилаво с лилиуми и еустома. Поради сезонният характер на цветята , може да се наложи да бъдат заменени според наличноста в локалните магазини.

85 лв
Кошница с розови рози
Кошница с розови рози

Прекрасна кошница с розови рози и елегантна зеленина. Подходяща е за всякакви поводи.

95 лв
 
Пролетно тайнство
Пролетно тайнство

Пъстра кошница в розово/лилаво и жълто с хризантеми , карамфил, алстромерия и др. цветя според сезона.

55 лв
 
Бяло мечтание
Бяло мечтание

Прекрасна , изчистена и официална аранжировка в бяло , съдържаща: Лилиум, гербери, рози, алстромерия или др. цветя според сезона. Подходяща е за поздрав по случай сватбено тържество, Юбилей , Рожден Ден, Новородено бебе и др. официални събития.

75 лв
 
Шикозност
Шикозност

Елегантна кошница с червени рози, жълт гербер и зеленина.

85 лв
Пролетна феерия
Пролетна феерия

Нежна и очарователна кошница с пролетни цветя, които могат да бъдат заменени с цветя според сезона.

85 лв
 
Морски полъх
Морски полъх

Ако имате носталгия по отминалите летни дни или пък сте на почивка и искате да поздравите ваш близък, това е подходящият подарък! Кошница в розово, лилаво и жълто с цветя според сезона.

65 лв
 
Кошница „ Ухание”
Кошница „ Ухание”

Голяма и шикозна кошница с прекрасни цветя, подходяща за изключително тържествени поводи и официални събития. Съдържа: Лилиуми, рози, еустоми, гербери, хризантеми и др. цветя според сезона.

110 лв
 
Кошница “ Екзотичен остров”
Кошница “ Екзотичен остров”

Екзотична и нестандартна кошница с антуриум, рози, гербери и др, сезонни цветя аранжирана с екзотична зеленина.

95 лв
Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона