+359 (0) 899 29 33 52

 

Вашата най-добра оферта за доставка на цветя в България и целия свят.

АРАНЖИРОВКИ   |   Цветя в кутия

Елегантно и стилно! Когато получателят получи една красива и елегантна кутия ще бъде приятно иненадан и очарован когато открие вътре згадъчната елегантност и приятното ухание на цветята.


Кутия „Мечтание”
Кутия „Мечтание”

Луксозна кутия във винтидж стил с красиви и нежни цветя според сезона. Романтичен подарък, на който не може да се устои.

59 лв
 
Розови рози в кутия
Розови рози в кутия

15 броя прекрасни розови рози , аранжирани в луксозна кутия.

115 лв
 
 Кутия  „За Теб„
Кутия „За Теб„

Прекрасна кутия във формата на сърце съдържаща рози и други цветя според сезона.

120 лв
 
Екзотична кутия
Екзотична кутия

Зарадвайте някой с тази прекрасна кутия , която е аранжирана с рози и др. цветя според сезона.

95 лв
Кутия „Прелест”
Кутия „Прелест”

Единадесет рози в кръгла кутия в цвят по ваш избор. Моля посочете желаният от вас цвят в специалната инструкция или се доверете на флориста.

89 лв
 
Кутия „Очарование”
Кутия „Очарование”

Зашеметяващо очарование от прекрасни цветя в розово, лилаво и бяло аранжирани в луксозна кутия. Цветята са подбрани според сезона, предимно рози и др.

120 лв
 
Инициали от рози
Инициали от рози

Луксозна кутия с рози и ръчно изписана буква от рози.

280 лв
 
Кутия  „Нежност”
Кутия „Нежност”

Луксозна кутия с нежни розови рози , шоколадови бонбони Ferrero Rocher и малко мече. Комбинация , която ще разтопи всяко сърце.

110 лв
Кутия  „ Ухание”
Кутия „ Ухание”

Луксозна кутия, от която се носи аромат на рози, бoжури и др. цветя според сезона.

89 лв
 
Кутия с макарони и червени рози
Кутия с макарони и червени рози

Кутия аранжирана с червени рози и „макарони”. Макарон е френско сладкарско изделие. Зарадвайте любимият човек с това сладко изкушение.

95 лв
 
Кутия „ Цветни макарони”
Кутия „ Цветни макарони”

Пъстра кутия с прекрасни цветя според сезона и френското изкушение на сладките макарони. Просто неустоима комбинация!

75 лв
 
Кутия във формата на сърце с макарони и цветя
Кутия във формата на сърце с макарони и цветя

Кутия с цветя в розово, кремаво и бяло комбинирана със сладки – френски макарони.

105 лв
Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона