+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

КОШНИЦИ   |   Кошници за новородено

Вероятно няма по-радостен повод от раждането на дете, толкова много специални моменти, които да преживявате и споделяте заедно. Изпратете най-добрите си пожелания на  родителите и роднините, като изберете един от продуктите в тази категория.


Малкото чудо – бебе момиче
Малкото чудо – бебе момиче

Аранжировката „Малкото чудо” е прекрасен начин да изпратите своите благопожелания към родителите и техните близки. Бъдете с тях и съпреживейте този щастлив за тях момент.

59 лв
 
Малкото чудо – бебе момче
Малкото чудо – бебе момче

Аранжировката „Малкото чудо” е прекрасен начин да изпратите своите благопожелания към родителите и техните близки. Бъдете с тях и съпреживейте този щастлив за тях момент.

59 лв
 
Аранжимент - Момичетата са прекрасни!
Аранжимент - Момичетата са прекрасни!

Пратете сърдечни поздравления за пристигането на сладката принцеса! Тази прекрасна комбинация от Рози, Хризантеми, Алстромерия и др. цветя според сезона е идеалният начин да изразите своите радостни чувства на новите родители. Прекрасно допълнение подарък - бебешко боди с чорапки.

75 лв
 
Аранжимент-  Момчетата са прекрасни!
Аранжимент- Момчетата са прекрасни!

Пратете сърдечни поздравления за пристигането на сладкия принц! Тази прекрасна комбинация от Рози, Хризантеми, Алстромерия и др. цветя според сезона е идеалният начин да изразите своите радостни чувства на новите родители. Прекрасно допълнение подарък - бебешко боди с чорапки.

75 лв
Аранжимент за бебе с балон и мече – Момче е !
Аранжимент за бебе с балон и мече – Момче е !

Пратете сърдечни поздравления за пристигането на сладкия принц! Тази прекрасна комбинация от Рози, Хризантеми и Алстромерия е идеалният начин да изразите своите радостни чувства на новите родители. Прекрасно допълнение подарък – Фолиев балон с хелий и плюшена играчка- Мече.

79 лв
 
Аранжимент за бебе с балон и мече – Момиче е !
Аранжимент за бебе с балон и мече – Момиче е !

Пратете сърдечни поздравления за пристигането на сладката принцеса! Тази прекрасна комбинация от Рози, Хризантеми и Алстромерия е идеалният начин да изразите своите радостни чувства на новите родители. Прекрасно допълнение подарък – Фолиев балон с хелий и плюшена играчка- Мече.

79 лв
 
Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона