+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

КОШНИЦИ   |   Саксийни растения

В тази категория ще откриете свежи саксийни растения, аранжирани в кошници или специални съдове , създаващи красота и уют за вашият дом или офис.
Подходящи са като подарък за нов дом, откриване на нов офис или магазин, и разбира се като подарък за всички , които обожават да отглеждат саксийни растения.

Поради сезонността на растенията и различната наличност в регионалните магазини, може някое от растенията да бъде заменено.


Кошница „Розова пеперуда”
Кошница „Розова пеперуда”

Композиция от три саксийни растения: Каланхое, Хамедорея и Ешеверия.

49 лв
 
Кошница “ Горско ухание”
Кошница “ Горско ухание”

Композиция от 4 броя листно-декоративни растения , подбрани специално за Вас!

75 лв
 
Кошница – Шикозност
Кошница – Шикозност

Композиция от цъфтящи и листно-декоративни растения , аранжирани в красива подаръчна кошница. Подходяща е за всякакви поводи. Съдържа 7 растения.

120 лв
 
Кошница – Закуска в Тифани
Кошница – Закуска в Тифани

Прекрасна специално подбрана комбинация от цъфтящи и листно-декоративни растения. Съдържа 3 или 4 бр. растения в зависимост от вида и размера.

79 лв
Кошница – Летен бриз
Кошница – Летен бриз

Кошница с 5 броя цъфтящи растения , специално аранжирана от нашите флористи, за да зарадвате някого!

85 лв
 
Кошница – Оазис
Кошница – Оазис

Хубава подаръчна кошница, аранжирана с 3 броя екзотични растения. Съдържа: Антуриум и два броя листно декоративни растения.

69 лв
 
Кошница микс с Орхидея
Кошница микс с Орхидея

Великолепна кошница с комбинация от Орхидея саксия и други растения според сезона.

150 лв
 
Кошница – „Просто свежест”
Кошница – „Просто свежест”

Свежа комбинация от Каланхое и други листно декоративни растения , съдържа 5 броя растения подбрани според сезона.

69 лв
Кошница „ Розов цвят”
Кошница „ Розов цвят”

Композиция от 5 растения аранжирани в кошница.

79 лв
 
Кошница „ Цъфтяща градина”
Кошница „ Цъфтяща градина”

Прекрасна кошница от цъфтящи растения. Съдържа Спатифилум, Бегония, Сентполия, Каланхое, Хризантема и Азалия.

120 лв
 
Кошница „Радостен поздрав”
Кошница „Радостен поздрав”

С тази прекрасна кошница ще изненадате и зарадвате всеки получател Съдържа свежа комбинация от цъфтящи и листно- декоративни растения.

100 лв
 
Кошница „Изненада”
Кошница „Изненада”

Прекрасна комбинация от 5 бр. растения , специално аранжирани от нашите флористи, подходяща за Св. Валентин, 8-ми Март и просто така , когато искате да изразите чувствата си.

89 лв
Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона