+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

АРАНЖИРОВКИ   |   Сърца от цветя

Когато искаш да кажеш: Обичм те! Какъв по-хубав начин от това да засвидетелстваш своята обич , като подариш цветя аранжирани във формата на сърце.


Сърце от червени рози и зеленина
Сърце от червени рози и зеленина

Оригинален аранжимент във формата на сърце , изработен върху пиафлора, която запазва цветята дълго време. Сърцето е изработено от червени рози и зеленина.

210 лв
 
Сърце от розови рози
Сърце от розови рози

Романтично сърце от розови рози аранжирано на пиафлора, която запазва свежестта на цветята. Направете деня романтичен и запомнящ се.

215 лв
 
Сърце от рози и бонбони
Сърце от рози и бонбони

Прекрасна аранжировка във формата на сърце съдържаща комбинация от червени и бонбони „ Фереро Роше”.

225 лв
 
Сърце „Целувам те”
Сърце „Целувам те”

Романтична и нежна аранжировка с различни цветя според сезона , аранжирани в специална пиафлора във формата на сърце, която запазва цветята по-дълго.

150 лв
Сърце „ Шик”
Сърце „ Шик”

Шикозно и прекрасно сърце от мини рози, еустома и др. нежни цветя според сезона.

155 лв
 
Сърце от 60 рози
Сърце от 60 рози

Великолепно сърце с червени рози , което ще ви очарова и заплени

490 лв
 
Пленяващо сърце
Пленяващо сърце

Тази прекрасна аранжировка ще изрази чувставта Ви вместо Вас!

195 лв
 
Сърце от цветя  „ Любов моя”
Сърце от цветя „ Любов моя”

Прекрасна аранжировка от бели цветя с рози, орхидеи, хризантема и др. цветя според сезона.

195 лв
Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона