+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

БУКЕТИ   |   Екзотични

Усетете топлият полъх на екзотичните страни.  В тази категория ще откриете прекрасни и екзотични цветя като : Орхидеи, Антуриуми, Стрелиции и др.

Преди да направите поръчката , моля проверете за наличност на цветята и срокове за изпълнение.

 


Букет „Мадагаскар”
Букет „Мадагаскар”

Екзотичен букет от орхидеи и подходяща зеленина според сезона. Нежен полъх от остров Мадагаскар , на който цъфтят много видове орхидеи.

65 лв
 
Букет „Тенерифе”
Букет „Тенерифе”

Елегантен букет от 5 червени рози и 4 цвята орхидея Цимбидиум и зеленина. Класически и елегантен , подходящ за официални поводи.

69 лв
 
Букет  Цимбидиум
Букет Цимбидиум

Екстравагантен букет от цял клон орхидея Цимбидиум, аранжиран с листа и свежа зеленина.

69 лв
 
Букет „ Оазис”
Букет „ Оазис”

Свеж букет от жълто/зелена орхидея Цимбидиум , зеленина и текстилна опаковка.

69 лв
Букет “Рио”
Букет “Рио”

Прекрасен букет от 7 бр. цветове от орхидея Цимбидиум , 7бр. червена роза и зеленина , завършен с подходяща опаковка.

105 лв
 
Букет „Санторини”
Букет „Санторини”

Букет от прекрасна орхидея „Ванда” и др. цветя според сезона, подходяща зеленина и опаковка. Вандата е кралицата на орхидеите, с този букет ще покорите всеки получател.

120 лв
 
Букет „Бали”
Букет „Бали”

Пищен букет от 3 клона орхидея Цимбидиум , аранжирани и опаковани в елегантна и класическа опаковка. Изключително подходящ и за служебни и официални поводи.

150 лв
 
Букет „ Мавриций”
Букет „ Мавриций”

Букет от 11 червени рози , 9 цвята от орхидея Цимбидиум и др. цветя според сезона , пищна зеленина и елегантна опаковка.

150 лв
Букет „Гран Канария”
Букет „Гран Канария”

Слънчев букет с жълти рози, червени рози , орхидеи, антуриум, зеленина и елегантна опаковка.

180 лв
 
Букет „Шри Ланка”
Букет „Шри Ланка”

Официален букет от Стрелиция , червени рози и орхидея, подходяща зеленина и опаковка.

59 лв
 
Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона