+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

БУКЕТИ   |   РОЗИ

Розите са най – класическият и прекрасен начин да поздравиш някого. Розата е „царицата” на цветята  и като такава е подходяща за всякакъв повод.
В категорията са подбрани букети само от рози , различни цветове , красиви, романтични и ароматни. В категорията „смесени” ще откриете букети, комбинация от рози и други цветя.
Препоръка: За по-дълготраен ефект , розите трябва да бъдат натопени в много вода , подрязвайте розите под ъгъл 45 градуса и сменяйте водата всеки ден.

 


Червени рози във ваза
Червени рози във ваза

Само рози... Разцъвнали, ароматни, нежни и величествени! 21, 35, 51 ... броят им няма значение, щом посланието е от Вас!

165 лв
 
Букет жълти рози
Букет жълти рози

Жълтият цвят има почетно място в "Храма на Розата". Жълтите рози могат да казват: "ценя те много", но могат да носят и послание за платонична любов. Жълитите рози носят радост и задоволство. Ако искате да озарите деня на свой приятел или любим човек - този елегантен букет ще има чудотворен ефект.

105 лв
 
БУКЕТ ОТ БЕЛИ РОЗИ
БУКЕТ ОТ БЕЛИ РОЗИ

Цветът на чистотата и невиността се съчетава с цветни декоративни стъкчета, за да създадат ефирен танц от бели рози. Изненадайте любим човек с този нежен букет.

89 лв
 
Букет от 11 червени рози
Букет от 11 червени рози

С този букет няма да изневерите на добрия стил. Подходящ за всеки празник, този букет е радост за сетивата!

89 лв
Разноцветни рози
Разноцветни рози

Букетът от разноцветни рози носи послание за Вечност. С тези цветя ще засвидетелствате обич и признателност.

89 лв
 
Букет от 19 броя розови и червени рози
Букет от 19 броя розови и червени рози

Нежни розови и червени рози, носещи послание за щастие и удоволствие. Подарете нежност на любим човек с тези прекрасни цветя.

159 лв
 
РОЗОВИ РОЗИ 02
РОЗОВИ РОЗИ 02

Нежна композиция от розови рози, с която носите послание за младежки оптимизъм, искреност и свежест. И не забравяйте, че цветята говорят и вместо вас. 

89 лв
 
Букет от 15 броя червени рози
Букет от 15 броя червени рози

Нежна композиция от червени рози. Елегантен подарък за всеки повод. Направете комплимент. Този букет може да бъде изработен от нас и доставен до всяка точка на България и света.

120 лв
ЧЕРВЕНИ РОЗИ
ЧЕРВЕНИ РОЗИ "Обичам те"

Червените рози с богата жълта и зелена декорация носят романтика и настроение в делника и празника.

85 лв
 
ЖЪЛТИ РОЗИ 02
ЖЪЛТИ РОЗИ 02

Слънчев букет от жълти рози. Засвидетелствайте най-добрите си чувства и изпратете благопожелания с тази елегантна композиция, носеща настроение и радост.

105 лв
 
ЧЕРВЕНИ РОЗИ 02
ЧЕРВЕНИ РОЗИ 02

Розите са чудесен подарък за всеки повод. Ние избираме нашите рози с много старание и любов, защото знаем, че те носят послание за щастие! Този букет е с 11 ароматни червени рози. 

99 лв
 
Букет от 35 червени рози
Букет от 35 червени рози

Любовно обяснение с букет от рози! Това е нашата идея за този букет. 35 червени рози в елегантна аранжировка. Малко думи трябват, когато розите говорят...

265 лв
Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона