+359 (0) 899 29 33 52

 

Вашата най-добра оферта за доставка на цветя в България и целия свят.

БУКЕТИ   |   РОЗИ

Розите са най – класическият и прекрасен начин да поздравиш някого. Розата е „царицата” на цветята  и като такава е подходяща за всякакъв повод.
В категорията са подбрани букети само от рози , различни цветове , красиви, романтични и ароматни. В категорията „смесени” ще откриете букети, комбинация от рози и други цветя.
Препоръка: За по-дълготраен ефект , розите трябва да бъдат натопени в много вода , подрязвайте розите под ъгъл 45 градуса и сменяйте водата всеки ден.

 


Червени рози във ваза
Червени рози във ваза

Само рози... Разцъвнали, ароматни, нежни и величествени! 21, 35, 51 ... броят им няма значение, щом посланието е от Вас!

48 лв
 
Букет жълти рози
Букет жълти рози

Жълтият цвят има почетно място в "Храма на Розата". Жълтите рози могат да казват: "ценя те много", но могат да носят и послание за платонична любов. Жълитите рози носят радост и задоволство. Ако искате да озарите деня на свой приятел или любим човек - този елегантен букет ще има чудотворен ефект.

34 лв
 
БУКЕТ ОТ БЕЛИ РОЗИ
БУКЕТ ОТ БЕЛИ РОЗИ

Цветът на чистотата и невиността се съчетава с цветни декоративни стъкчета, за да създадат ефирен танц от бели рози. Изненадайте любим човек с този нежен букет.

34 лв
 
ЧЕРВЕНИ РОЗИ С ГИПСОФИЛ
ЧЕРВЕНИ РОЗИ С ГИПСОФИЛ

Червени рози, обгърнати от нежна бяла декорация от гипсофила. С този букет няма да изневерите на добрия стил. Подходящ за всеки празник, този букет е радост за сетивата! /Букетът не включва вазата/

34 лв
Разноцветни рози
Разноцветни рози

Букетът от разноцветни рози носи послание за Вечност. С тези цветя ще засвидетелствате обич и признателност.

34 лв
 
РОЗОВИ РОЗИ 01
РОЗОВИ РОЗИ 01

Нежни розови рози, носещи послание за щастие и удоволствие. Подарете нежност на любим човек с тези прекрасни цветя. /Букетът не включва вазата/

34 лв
 
РОЗОВИ РОЗИ 02
РОЗОВИ РОЗИ 02

Нежна композиция от розови рози, с която носите послание за младежки оптимизъм, искреност и свежест. И не забравяйте, че цветята говорят и вместо вас. 

19 лв
 
БЕЛИ РОЗИ 02
-13%
БЕЛИ РОЗИ 02

Нежна композиция от бели рози. Елегантен подарък за всеки повод. Направете комплимент. Този букет може да бъде изработен от нас и доставен до всяка точка на България и света.

Поръчай 39 34 лв
ЧЕРВЕНИ РОЗИ
ЧЕРВЕНИ РОЗИ "Обичам те"

Червените рози с богата жълта и зелена декорация носят романтика и настроение в делника и празника.

34 лв
 
ЖЪЛТИ РОЗИ 02
-13%
ЖЪЛТИ РОЗИ 02

Слънчев букет от жълти рози. Засвидетелствайте най-добрите си чувства и изпратете благопожелания с тази елегантна композиция, носеща настроение и радост.

Поръчай 39 34 лв
 
ЧЕРВЕНИ РОЗИ 02
ЧЕРВЕНИ РОЗИ 02

Розите са чудесен подарък за всеки повод. Ние избираме нашите рози с много старание и любов, защото знаем, че те носят послание за щастие! Този букет е с 11 ароматни червени рози. 

34 лв
 
ЧЕРВЕНИ РОЗИ 03
ЧЕРВЕНИ РОЗИ 03

Любовно обяснение с букет от рози! Това е нашата идея за този букет. 35 червени рози в елегантна аранжировка. Малко думи трябват, когато розите говорят...

400 лв
Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона