+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

Услуги

УСЛУГИ

 

1. Доставка на цветя – Доставяме букети и подаръци на територията на България и чужбина. Осъществяваме експресна доставка в рамките на няколко часа. Доставка за София и България от понеделник до неделя включително. За чужбина доставки в неделя не се извършват, а в събота се извършват до 14.00ч.


2. Абонамент – Предлагаме месечен абонамент на цветя и аранжировки до Вашият офис , хотел или ресторант на преференциални цени.


3. Сватби – Цялостна или частична украса за Вашата сватба. Артикули под наем. Цялостна концепция и идеи за Вашият незабравим ден!


4. Украса – Предлагаме декорация за Вашият дом , офис , ресторант, хотел или за витрината на Вашия магазин, за различни събития и мероприятия: Коледна украса, Великденска украса и други тематични поводи и празници. Предлагаме идеи за декорация и за Рожден ден, Годишнина, Юбилей, предложение за годеж и др., на избрано от Вас място.


5. Озеленяване и поддръжка – Предлагаме интериорно и екстериорно озеленяване за Вашият дом , офис, хотел, ресторант и др. След завършване на проекта предлагаме абонаментна поддръжка и грижа за растенията.


6. Корпоративни – Изработваме специални подаръчни кошници и други артикули с вашето лого, с които да поздравите Вашите партньори за Новогодишните и Коледни празници или по друг повод.

Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона