+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

НАПРАВЕТЕ САМИ АРАНЖИРОВКА ОТ ЦВЕТЯ

Можем ли да направим сами аранжировка от цветя като украса за нашата празнична маса и интериор у дома или офиса? Разбира се ...няма нищо трудно в това начинание, в няколко лесни стъпки ще Ви покажем как да стане това.
Вижте и видеото, което е поместено по-долу!

1.Набавете си съд, в който да направите Вашата аранжировка. В търговската мрежа се намира богат асортимент от стъклени, керамични и др. съдове. Изберете този, който е най-подходящ за Вашият  интериор.
2. Трябва Ви още:
Свещ или друг предмет , който да Ви послужи за център;
Цветя по избор;
Специална „Пиафлора” , (можете да си я купите от цветарски магазин) която се   напоява с вода и в нея се фиксират цветята, така те стоят в подходяшата форма и се  снабдяват с вода.
Декоративни материали ( може да си купите, на много места се продават материали за декорация или да направите една разходка в природата, там ще откриете много интересни неща, които биха Ви свършили работа).

Сега само трябва да развихрите Вашата фантазия!

Моля Вижте видеото направено с помоща на speshno.video.
 

Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона