+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

Доставка

Доставка – общи условия

 • Magic Bloom доставя цветя навсякъде в България и по Света 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.
   
 • Стандартна доставка: Всяка доставка, извършена от "Magic Bloom" до вашия дом или офис е на стойност 10 лв. за територията на гр.София, до Околовръстен път!
 • След Околовръстен път доставката е на стойност от 15лв. до 20 лв. в зависимост от разстоянието и отдалечеността.
  Свържете се с нас за уточнение преди поръчката.
 •  
 • Вашите поръчки се изпълняват :

  В делнични дни : от 10.00 до 21.00 часа
  В празнични дни : от 10.00 до 18.00 часа.

  Направена от Вас поръчка до 14.00 часа може да се достави в същия ден.
   
 • При влошени метеорологични условия времето за доставка може да бъде различно.
   
 • Доставките извършени от куриерската фирма за други градове се извършват в интервала от 9.00 до 17.00 в работните дни и от 9.00 до 14.00 ч. в почивните дни.
   
 • За доставки в страната направете вашата поръчка поне 24 часа предварително. Заплаща се и допълнителна такса, която покрива транспортните разходи и специалната опаковка. Молим нашите клиенти да посочат телефонен номер, на който можем да намерим получателя.
   
 • Експресна доставка: До 120 мин. "Magic Bloom" ще изпълни експресна доставка, след потвърждение, че плащането е извършено или потвърждение от Вас по телефона за плащане при доставка.

Гаранции

 • "Magic Bloom" дава пълни гаранции за точния ден и час при изпълнение на всяка направена от Вас поръчка, а също така и за свежия вид на цветята.
   
 • "Magic Bloom” не поема отговорност за поръчки с неточен адрес или данни на получателя.
   
 • "Magic Bloom" не поема отговорност, ако лицето - получателя не е на посочения адрес или в посочения интервал от време и от това се провали доставката.
   
 • При доставка в страната използваме единствено куриерски услуги, които гарантират качествена услуга.
  За спешни доставки се обадете на телефон 0898 399 664
Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона