+359 (0) 899 29 33 52

 

Доставка на цветя в България и целия свят.

Условия за ползване

Общи  условия за ползване на онлайн магазин www.flowersdeliverybg.com

С използването на уеб сайта и поръчването на продукти или услуги през него, Вие декларирате, че сте съгласни с всички правила и условия за продажба на продукти от „Флауърс Дайрект” ООД описани на страниците на този сайт.

1.Общи положения

1.1.Настоящата страница е собственост на  „Флауърс Дайрект” ООД, с адрес на управление, гр.София, ул. „Академик Борис Стефанов” 1. Съдържанието в сайта не може да бъде копирано и използвано, особенно разпространявано в други интернет сайтове, без писменното съгласие на  „Флауърс Дайрект” ООД.

1.2. „Флауърс Дайрект” ООД  запазва правото си да променя по всяко време и без предизвестие, настоящите Условия,както намери за добре, с оглед защита на интересите на клиентите си , както и своите, като се задължава на края на текста  с Условията за ползване, да записва датата на последната актуализация.

2. Условия за работа с онлайн магазина

2.1. За да поръчвате стоки и продукти от онлайн магазина: www.flowersdeliverybg.com  е нужно да предоставите  валиден e-mail адрес и телефон за контакти. Ако желаете фактура, моля да дадете необходимите за това данни на определеното място в процеса на поръчка ( ЕГН и три имена за физическо лице и фирмена информация за издаване на фактура на фирма). Тази информация няма да бъде споделяна с трети лица, но може да бъде предоставена на органите на власта при законно изискване. Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени в продуктовата гама , административни съобщения или при сериозни промени във функционалността на сайта. Запазваме си правото да Ви уведомяваме за наши актуални предложения посредством  каналите за комуникация.
„Флауърс Дайрект” ООД  има право да изпраща до потребителя/клиента, нюзлетър-и (newsletters), за получаването които потребителя/ клиента се е абонирал.


2.2. Екипът на фирма „Флауърс Дайрект” ООД  с он-лайн магазин www.flowersdeliverybg.com прави всичко възможно старницата да работи възможно най-добре, но не носи отговорност за временната или постоянна липса на достъп до нея. Забраните за достъп до страницата може да доведат до невъзможност за подаване или изпълняване на поръчки от www.flowersdeliverybg.com. Ако има проблеми при изпълняване на някои от функциите на страниците, ако смятате ,че при някое от действията ви в сайта сте попаднали на грешка, може да ни уведомите чрез телефонно обаждане на +359(0)899293352.

3. Регистрация

3.1.  За поръчка на продукти от нашия сайт не е задължително регистрирането на профил. Като регистриран клиент обаче, ще имате право на определени преференции и значително ще ви улесни в по-лесното осъществяване и управление на Вашите поръчки.

3.2. Вашите данни, както и данните на получателя, ще бъдат използвани само и единствено от нашите служители за коректното изпълнение на поръчката. Фирма „Флауърс Дайрект” ООД гарантира конфиденциалността на Вашите лични данни, както и сигурността на банковите Ви тайни.

4. Продукти и тяхното описание

4.1. Всички фотографии на продуктите публикувани в онлайн магазина www.flowersdeliverybg.com  са примерни и не гарантираме сто процентова идентичност  на поръчаният продукт с този, който се използва за примерен, но се задължаваме да бъде с максимална точност и прилика.

4.2. В случай, че даден продукт, нужен за коректното изготвяне на поръчката Ви, е неналичен в момента, ще се свържем с Вас с предложение за евентуална замяна на липсващите цветя или продукт.

4.3. Някои от продуктите в каталога се считат за „Допълнителни продукти”  и не могат да бъдат поръчвани самостоятелно, а само в комбинация с основен продукт. Моля, обърнете внимание на това!
Допълнителните продукти са в категория „ ДОПЪЛНЕНИЯ”.

4.4. Спиртните напитки са в категорията „ Допълнителни продукти” , с регистрирането на поръчка съдържаща спиртни напитки,  Вие декларирате, че получателят им е пълнолетно лице. Доставки на спиртни напитки на непълнолетни лица не се извършват!

5. Поръчка
5.1. Поръчка на продукт от нашия онлайн магазин - www.flowersdeliverybg.com , може да направите онлайн 24 часа в денонощието / 7 дни в седмицата или  на телефон : 0899 293 352 или 0898 399 664 от 9.00 до 18.00 часа.
Поръчките направени онлайн и платени извън работно време, се потвърждават на следващия ден.

5.2. Необходимо е да поръчате поне един ден предварително, за да може вашата поръчка да бъде обработена , навреме и коректно.
Поръчки от днес за днес, се  разглеждат като експресни доставки и се приемат до 14.00ч. на въпросният ден.

5.3. Експресни поръчки можем да доставим в рамките на 3 часа след извършване на плащането на съответната поръчка. Съответно плащането следва да се извърши минимум 3 часа преди посоченият интервал за доставка.

6. Отказ от поръчка

6.1. Вие имате право да откажете поръчка си , без да е необходимо да посочвате конкретни причини за това, до 24 часа преди нейната дата за доставка. За да откажете поръчката си е необходимо да се свържете с наш служител първо по телефона. Ако вече сте заплатили поръчката, сумата ще бъде възстановена в срок от 3 дни, ако определените срокове са спазени. При възстановяване на плащане след отказ на клиента, от заплатената сума ще бъдат удържани всички такси от входящият и обратният превод. Ако поръчката е отказана в деня на нейната доставка, сумата остава за сметка на Клиента и не се възстановява.

6.2. „Флауърс Дайрект” ООД си запазва правото да отказва поръчки при невъзможност да се извърши доставката, а именно : при липсата на определени цветя, при ненавременно плащане и ненавременно получаване на плащането от страна на клиента за неговата поръчка.
Вие ще бъдете навременно информирани за отказа на поръчката Ви, а сумата заплатена по нея ще бъде освободена от сметката ни в рамките на 24 часа.

7. Условия и срокове за доставка
Поръчки за София и страната, могат да бъдат изпълнени за същия ден
7.1. Доставки поръчани от сайта www.flowersdeliverybg.com , се извършват между 9.00 ч.  и 18.00 ч. местно време. Възможни са доставки и извън посоченото време , но само след изрично потвърждаване на доставката от наш служител.

7.2. Клиентът може да зададе часови диапазон , в който да бъде извършена доставката :
          от   9.00 ч.- до 13.00 ч.
от 13.00ч. - до 18.00ч.
и в рамките на деня (от 9.00 ч. – до 18.00ч.)

7.3. Цената за доставка на територията на град София ( до околовръстен път) е безплатна. За друго избрано от Вас населено място, системата автоматично Ви подава цена на доставка.
Посочените цени на продуктите не включват доставка.Цената за доставка се калкулира и начислява допълнително в зависимост от мястото за доставка и сроковете за изпълнение на поръчката.

7.4. Възможно е увеличение на таксата за доставка на 14-ти   Февруари ;  7-ми, 8-ми и 9-ти Март ; както и на официални празници и  почивни дни ,  и доставки ,извън споменатия по-горе часови диапазон.

7.5. За своевременното изпълнение на Вашата поръчка зависи от коректно подадените данни в процеса на Вашата заявка. „Флауърс Дайрект” ООД не носи отговорност за провалена поръчка в следствие на непълно или неправилно подадени данни.
При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на заявката, същата се счита за невалидна и „Флауърс Дайрект” ООД не възниква задължение за нейното изпълнение.

7.6. „Флауърс Дайрект” ООД не носи отговорност за забавяния на доставките в следствие на природни бедствия, поредици от празнични и неработни дни, забавяния в логистиката, зависещи от фирмите, предоставящи спедиторски услуги или невъзможност на куриера да се срещне с получателя.

7.7. В случай, че получателя отсъства от подадения от Вас адрес, ние ще се свържем с него на посоченият в поръчката телефон и ще уточним нови параметри за доставка. Ако телефонният номер не отговаря или е некоректен , поръчката Ви ще бъде оставена на роднини или съседи в близост до посоченият от Вас адрес. В случай на невъзможност поръчката Ви ще бъде върната в наш офис или магазин, и след допълнителна уговорка ще бъде доставена повторно, за което ще Ви бъде начислена допълнителна такса.

7.8. Моля ако желаете получателя да разбере от кого е изненадата, да попълните коректно Вашето име или текст за картичка в съответното поле при извършване на поръчката. Нашите куриери и служители ще запазят анонимността на подателя ако липсва текст за картичка.

7.9. За отдалечени райони от София и по-малки населени места, не може да се гарантира точен диапазон на доставка. Необходимо е да се свържете с наш служител по телефона за да уточните възможноста за доставка за градове и села, които не фигурират в списъка с падащо меню под продуктите.

7.10. „Флауърс Дайрект” ООД не носи отговорност ако получателят откаже да получи пратката, в този случай поръчката Ви ще бъде върната в наш офис или магазин, и след допълнителна уговорка , подателят ще може да я вземе от там, но средства в този случай не се възстановяват.

8. Промяна на цени на стоки и услуги

Сайтът  www.flowersdeliverybg.com си запазва правото да променя цените на стоките и услугите, предлагани в он-лайн магазина без предварително да уведомява за това своите клиенти.При вече направени и платени поръчки, в сила е цената, която е била актуална към момента на направата на поръчката и нейното плащане.

9.     Условия и начини за плащане

9.1. Всяка поръчка следва да бъде заплатена предварително т.е. преди нейната доставка.Поръчки, чието плащане не е получено до 15.00 ч. в деня, който е избран за доставка ще бъдат автоматично отказвани.
9.2. Можете да платите поръчката си като използвате един от описаните по-долу начини. Не приемаме плащанияпрез системи, които не са упоменати в настоящите Условия.

9.2.1. Кредитни/дебитни карти: Можете да платите поръчката си с кредитна или дебитнa карта през системата на ePay.bg  , необходимо е  картата Ви да е предназначена за онлайн плащания и да имате регистрация преди това в сайта на www.epay.bg . Ние нямаме достъп и информация до Вашата карта. 
9.2.2. Банков превод: Можете да платите направената т Вас поръчка с банков превод. За целта трябва да изберете този начин на плащане. Данните за банков превод можете да намерите на страницата „Плащане”.
9.2.3. Международни преводи: Обърнете внимание, че при плащане с банков превод от чужбина следва да заплатите всички разноски по превода, включително и тези за неговото получаване. Това не важи за плащания от държави членки на ЕС, стига плащането да е наредено през SEPA.
9.2.4. Уестърн Юниън, Мъниграм, Телеграфен запис, превод чрез „Еконт Експрес”: Можете да платите поръчката си през Уестърн Юниън, Мъниграм, Телеграфен запис през Български Пощи, куриерска фирма „Ееконт Експрес”, като изберете „Пощенски запис” като начин за плащане в процеса на поръчката си. След като потвърдите поръчката си ще получите по-нататъшни инструкции за плащането на мейла си или може да ги видите на страницата  „Плащане” в сайта. При този вид плащания е нужно да се свържете с нас след като извършите плащането, като за Уестърн Юниън и Мъниграм се нуждаем от информация за контролният номер на превода , както и от имената и държавата на изпращача.
9.2.5. Наложен платеж: Можете да изберете този начин на плащане, когато Вие сте изпращач и получател на пратката и желаете да заплатите в брой.
9.2.6. В брой на каса на Изипей: Можете да заплатите поръчката си в брой на каса на EasyPay. В случая е необходимо в процеса на Вашата поръчка да посочите опцията за плащане „ на каса в EasyPay” . Когато потвърдите поръчката ще излезе бутон за влизане в ePay.bg  , там ще видите опцията за плащане в брой на каса на EasyPay и ще получите 10 цифрен код  за плащане.
9.3. Оспорването на плащане , след като поръчката е била доставена, а и преди това не се толерира от Условията за ползване на сайта. В случай, че не сте доволни от доставения продукт, Ви насърчаваме да се свържете с нас, за да се опитаме да разрешим проблема, вместо да оспорите плащането. В зависимост от платежната система, която сте използвали , Вие може да дължите такси при оспорване на плащане.

10. Рекламации и условия за връщане на продукт.

10.1 Имате право да върнете получен краткотраен продукт в рамките на 24 часа след получаването му и ще Ви бъде възстановена пълната заплатена от Вас сума, без транспортните разходи и разходите, свързани с метода на заплащане, както и тези за застраховане на продукта, ако сте имали такива. Това можете да направите, като  ни изпратите имейл с ясно изявено желание за компенсация на адрес : info@flowersdeliverybg.com . Този имейл трябва да съдържа прикачена поне една снимка на доставения продукт. Задълженията Ви  спрямо законите са, да се грижите за безупречния търговски вид и комплектация (опаковка, аксесоари ) на закупеното изделие ( при букети, аранжировки и др. краткотрайни е необходимо да сте осигурили напояване и оптимална температура от 18-20 градуса по целзий).

10.2 Частична компенсация: След като получим снимка на доставеният продукт, ще преценим размера на компенсацията Ви и ще се свържем обратно с Вас. Компенсацията ще бъде освободена в рамките на 24 часа, след постигане на споразумение с Вас.

10.3 Пълна компенсация: Имате право да получите пълният размер на средствата заплатени по поръчката Ви. В този случай, наш куриер ще посети получателя, за да вземе обратно доставеният продукт. Компенсацията ще бъде освободена от сметката ни в рамките на 24ч. след това.

10.4 Право на компенсация: Право на компенсация има единствено платеца на поръчката, а сумата се възстановява според начина ѝ  на плащане. Плащането на поръчка, извършено с кредитне карта, не може да бъде възстановено с банков превод.

 

Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Божурище   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Владая   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Герман   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Драгоман   Доставка на цветя в Девин   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Златоград   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Нови Хан   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Симеоново   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Чепинци   Доставка на цветя в Чирпан   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол   Доставка на цветя в Ярема вилна зона