+359 (0) 899 29 33 52

 

Вашата най-добра оферта за доставка на цветя в България и целия свят.

За нас

За Нас

Добре дошли в онлайн магазин за доставка на цветя и подаръци „Меджик Блум”!

При нас можете да откриете перфектният подарък за всеки повод!

Магазинът е създаден през 2005 г.
През всичките тези години сме доставили хиляди букети и аранжировки от цветя и сме придобили богат опит  и изградили перфектна система за доставки.
Успяхме да спечелим доверието и уважението на хиляди доволни клиенти.
Можем уверено да твърдим, че имаме многобройни щастливи клиенти, зарадвали сме техните близки и партньори и сме получили безброй благодарствени писма.
Работим с локални флористи в над 50 града в България, което помага за бързо реагиране и доставка в рамките на няколко часа с винаги свежи цветя, включително в събота и неделя.
За по-малки населени места, в които липсва цветарски магазин, използваме услугите за доставка на нашите патньори от фирма „Еконт”, с доставка от вторник до събота включително.
Благодарение на дългогодишните си контакти имаме изградена мрежа от партньори в цял свят и можем да доставим цветя до другия край на света само за няколко часа!

През годините наши клиенти са станали много елитни хотели, големи  фирми, представителства на световни корпорации, луксозни ресторанти, посолства и др.
За всички тях сме изработвали и продължаваме да доставяме специални аранжировки за украса на зали и фоайета. Поддържаме и се грижим за интериорното и екстериорното им озеленяване.

Защо „Меджик Блум” ?

- Дългогодишен опит!
- Доставка от врата до врата!
- Доставка по света за същият ден!
- Гарация за качество и свежест!
- Сигурност при плащане!
- Отличен избор на цветя, букети и подаръци!
- Всички наши клиенти са важни за нас. Към всеки подхождаме с индивидуално внимание. Гъвкави и адаптивни сме за да предоставим най-доброто за Вас!
- Безброй доволни клиенти!

Доставка на цветя в София   Доставка на цветя в Благоевград   Доставка на цветя в Банкя   Доставка на цветя в Ботевград   Доставка на цветя в Бояна   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Банско   Доставка на цветя в Бургас   Доставка на цветя в Бяла   Доставка на цветя в Варна   Доставка на цветя в Велико Търново   Доставка на цветя в Видин   Доставка на цветя в Враца   Доставка на цветя в Габрово   Доставка на цветя в Горна Баня   Доставка на цветя в Горна Оряховица   Доставка на цветя в Добрич   Доставка на цветя в Дупница   Доставка на цветя в Казанлък   Доставка на цветя в Карлово   Доставка на цветя в Костинброд   Доставка на цветя в Кърджали   Доставка на цветя в Кранево   Доставка на цветя в Кюстендил   Доставка на цветя в Ловеч   Доставка на цветя в Монтана   Доставка на цветя в Мрамор   Доставка на цветя в Несебър   Доставка на цветя в Павел баня   Доставка на цветя в Пазарджик   Доставка на цветя в Перник   Доставка на цветя в Панагюрище   Доставка на цветя в Плевен   Доставка на цветя в Пловдив   Доставка на цветя в Разград   Доставка на цветя в Разлог   Доставка на цветя в Русе   Доставка на цветя в Самоков   Доставка на цветя в Сандански   Доставка на цветя в Свищов   Доставка на цветя в Севлиево   Доставка на цветя в Св.Константин и Елена   Доставка на цветя в Силистра   Доставка на цветя в Сливен   Доставка на цветя в Слънчев Бряг   Доставка на цветя в Смолян   Доставка на цветя в Стара Загора   Доставка на цветя в Търговище   Доставка на цветя в Хасково   Доставка на цветя в Шумен   Доставка на цветя в Ямбол